Categories: de levens van

De vierde ‘levens van’ compilatieblog

Voor de ‘levens van’s die te mager zijn voor een eigen blogpost maar te leuk om te negeren.

Deze voormalige Veldhuizen Volvo FL 2nd gen werd door M.S. de Vries ingezet voor hun verhuizing van Bitgum naar Leeuwarden.

De Volvo FH 4th gen met kenteken 74-BBT-3 was eerst van Benny Nauta, nu van Menger.

De Volvo FH 3rd gen met kenteken 28-BBR-9 begon zijn leven bij Wagenborg (foto Hans Kramer), ging mee naar Lubbers en is anno 2020 van Pol Hoogeveen. Tip en foto Jaco de Mik: “Pol schijnt het autolaadkraanwerk van Lubbers overgenomen te hebben. Zo heeft de chauffeur die op deze wagen rijdt dus met één en dezelfde wagen bij drie verschillende werkgevers gereden. Een vrij uitzonderlijke situatie denk ik.”


Inzender die liever anoniem blijft: “Hier heb ik 2 eigen foto’s van de 92-BNT-9 alleen dan nog van Revesz. Dakairco is er bij Baan opgezet.”

Garage Rinsma heeft haar Scania R450 (new) demotrekker met kenteken 62-BNS-2 verkocht aan HG.

Marco Havers tipte de Scania 112 met kenteken BL-38-TP compleet met eigen foto’s. De truck begon zijn leven (waarschijnlijk, kan ook een ex demo zijn) bij Zandbergen, later ging hij over naar Mulder in Staphorst.
De Scania R500 met kenteken 59-BDR-2 is voor Anton Timmerman geïmporteerd. Anton reed zelf op deze truck, de eerste in de toenmalige nieuwe kleuren. Anno 2020 is hij van …? Foto’s uit de Timmerman tijd van Erwin Visser.


Pierius van Solkema: “Ik stuur je foto’s van een Volvo FM die rijdt tegenwoordig bij ,, Zee van Hout en meer ” in Sneek voor eigen distributie werk compleet met meeneemheftruck.”

Deze Volvo FE 1st gen was eerst van gemeente Franekeradeel, toen deze gemeente fuseerde met onder ander Het Bildt en Menameradiel tot Waadhoeke ging hij uiteraard mee.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 546 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Alex Miedema

View Comments

Recent Posts

Mike van Stein ontdekte weer enkele parels

Gisteren stuurde Mike van Stein me bijgaande foto's vanuit Hongarije. "Deze kom ik net bij toeval tegen, ik kreeg gewoon…

14 uur ago

Tweedeurs Opel Vectra

De Opel Vectra is nooit als tweedeurs geleverd. Of je moet de Calibra zo beschouwen, maar dat is toch anders.…

22 uur ago

Müller’s nieuwe MAN op de Maasvlakte

Richard den Hartog hield me al goed op de hoogte over de komst van de nieuwe generatie MAN bij Müller,…

1 dag ago

Erwin Visser mee met Rick in de Scania R560

Erwin Visser: "Ja 09-05-2014. Dus vandaag 7 jaar geleden ik was die dag met Rick mee waarschijnlijk omdat ik vrij…

2 dagen ago

Tellen met Faber Betonpompen

In de categorie blogposts die (hopelijk!) nooit af zijn: tellen met Faber Betonpompen, met vestigingen in Zoeterwoude, Creil en Groenlo.…

2 dagen ago

Een Ferrari F40 in het wild gespot

Sommige auto's zie je dagelijks, andere zijn zo goed als nooit in het wild te spotten, vanwege hun enorme verzamelwaarde.…

2 dagen ago