De nieuwe DAF is in Fryslân gearriveerd (veel foto’s!)

DAF prototype
BIGtruck collega Iep van der Meer attendeerde mij op zijn nieuwste artikel, over de nieuwe DAF. De achtergrond kwam mij heel bekend voor, dus een minuut later rende ik, mijn tuinierende buren verschrikt achterlatend, naar de auto, om rap naar de betreffende locatie te gaan. En gelukkig, hij stond er nog! Voor nog meer foto’s en een deskundige analyse verwijs ik graag door naar Iep zijn artikel. Wat is hij laaaaaang! DAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF prototypeDAF Sjomp

2 Comments

  1. Joost 9 mei 2021 Reply
    • Alex Miedema 10 mei 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *