Open dag LVS Leeuwarden met Renault Trucks E-Tech Roadshow was een groot succes

Renault trekt met haar Renault Trucks E-Tech Roadshow door het land. Voor LVS Leeuwarden een mooie gelegenheid daar een wat bredere open dag van te maken, met onder andere ook de Friese primeur van de Volvo Aero. Die werd om 14:30 onthuld, dat was voor mij een mooi moment er weer vandoor te gaan, want ik had die truck immers al in het Aviodrome gezien. Heb helaas niet bij kunnen praten en netwerken, had een slechte dag dus met koptelefoon op en ‘niet storen’ hesje aan het terrein over geweest. Daar vinden heel veel mensen wat van, en dat is prima, maar op deze manier kon ik er dus wel bij zijn, waar ik erg blij mee ben. Hopelijk kan ik een volgende keer weer sociaal zijn. Er kwamen veel mensen op af, was veel te doen, versnaperingen heb ik zelf geen gebruik van gemaakt maar leek goed geregeld en er stonden prachtige trucks in en om het bedrijf opgesteld. Ik verklaar de open dag dus tot een groot succes.

We beginnen met een…

..Scania!? Ok….


Mooie nostalgie.


De rode loper lag al uit voor de Aero.


Ook bij buurman LVS Used Trucks kon rondgekeken worden.


Prachtige combi!


Er kon ook zelf gereden worden.


Waren deze letters nog over van het VSDV-feest vorige maand, of is dit hip tegenwoordig?


Mooi contrast.


Ook met alleen personenwagenrijbewijs kon er zelf gereden worden!


We sluiten af met een prijsje voor de eindejaarsquiz, die ik van Vrachtautorijschool Wagenaar kreeg.

One Response

  1. Paul Boomsma 30 juni 2024 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *