2710 pk voor M. Verschoor B.V.

M. Verschoor B.V. uit Sassenheim heeft de afgelopen periode twee Volvo FH16 750 Globetrotter XL zwaartransport trekkers (een 6×4 en een 8×4) en een Volvo FH 460 Globetrotter XL in gebruik genomen. De derde Volvo FH16 750 staat in bestelling. De leveringen zijn gedaan door Volvo Truck Center.

M. Verschoor houdt zich bezig met alle vormen van horizontaal en verticaal transport. Roland Quarré verzorgt de inkoop van de onderneming en is verantwoordelijk voor het wagenpark. “Wij zetten nog niet zo lang Volvo-trucks in voor onze werkzaamheden. De kennismaking met Volvo Truck Center (VTC) is tot stand gekomen, omdat we een aantal Terberg-vrachtwagens met autolaadkranen in gebruik hebben, die zijn voorzien van Volvo-motoren. VTC levert de onderdelen en de service voor die trucks. Wij vinden het echter erg prettig om alles onder één dak te hebben geregeld. Het is bij ons toch veel day-to-day-werk en dan is het wel zo makkelijk als je een vast aanspreekpunt hebt voor je hele wagenpark.”

“Toen we eenmaal hadden besloten te gaan uitbreiden met Volvo-trucks, zijn we bij het aankoopproces op een hele goede manier door VTC begeleid. We hebben het toch over een specifieke tak van sport die wij beoefenen. Het is allemaal zwaar transport waarbij de verdeling van de lading goed moet zijn geregeld. Het vervoer van het ballastgewicht voor de grote hijskranen doen we voornamelijk met eigen materieel (tot 100 ton). Dat moet 100% betrouwbaar zijn en juist daar gaan we de Volvo FH-trekkers voor inzetten. Volvo geeft ons die betrouwbaarheid. Bovendien, Volvo Truck Center Rijnsburg zit lekker dichtbij. De samenwerking bevalt inmiddels zo goed dat we nog een derde Volvo FH16 750 pk besteld hebben.”

Meer dan 40 jaar
M. Verschoor B.V. bestaat inmiddels meer dan 40 jaar en voert hijswerkzaamheden uit op een groot aantal terreinen met o.a. hijskraanverhuur in de bouw, het plaatsen van strandtenten in voor- en najaar, grote kerstbomen, het te water laten van motorjachten, de op- en afbouw van de grote watersporttentoonstelling HISWA, het ophangen van reclameborden en feestverlichting. Alle kranen en medewerkers beschikken over een Schiphol-pas om ook op onze nationale luchthaven te kunnen draaien. M. Verschoor opereert hoofdzakelijk in Nederland, maar ook in het buitenland. Daarnaast worden ook service en diensten aangeboden op het gebied van windmolens, rijplaten en dragline schotten leggen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *