Renault Magnum bakwagens

En paar maanden terug liep de laatste Renault Magnum van de lopende band, hij is opgevolgd door de T-serie. De T-serie is leuk, maar de Magnum was echt iets speciaals. Bij de introductie, toen heette hij nog AE was het een klasse apart, en leek hij op niets anders op de markt. Het was een ware revolutie in 1990. Zelfs in 2013 was hij nog futuristisch, maar de eerste generatie heeft toch net dat extra voor mij. Zal wel komen omdat ik 7 was toen die op de markt kwam, dan is alles net even een factor 10 indrukwekkender dan als je volwassen bent en ‘alles al gezien hebt’. De meeste Magnums waren 4×2 trekkers. In de nabije toekomst volgt een blog over de 3-asser trekkers, waar deze blog een foto-compilatie van is heb je al in de titel gelezen. Enjoy!

PS: dit was mijn 1000e blog alweer… De tijd vliegt!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *