Renault Magnum bakwagens

En paar maanden terug liep de laatste Renault Magnum van de lopende band, hij is opgevolgd door de T-serie. De T-serie is leuk, maar de Magnum was echt iets speciaals. Bij de introductie, toen heette hij nog AE was het een klasse apart, en leek hij op niets anders op de markt. Het was een ware revolutie in 1990. Zelfs in 2013 was hij nog futuristisch, maar de eerste generatie heeft toch net dat extra voor mij. Zal wel komen omdat ik 7 was toen die op de markt kwam, dan is alles net even een factor 10 indrukwekkender dan als je volwassen bent en ‘alles al gezien hebt’. De meeste Magnums waren 4×2 trekkers. In de nabije toekomst volgt een blog over de 3-asser trekkers, waar deze blog een foto-compilatie van is heb je al in de titel gelezen. Enjoy!


E. van den Brink Kootwijkerbroek


Loro Piana


Boucou servicevoertuig voor Le DakarSteinkamp, dit is een omgebouwde AE van de eerste generatie. Nadat Steinkamp failliet is gegaan is deze truck naar zuid Duitsland verkocht waar hij momenteel nog steeds met bootjes rondrijdt.


Stal Aristocraat


The Windsor Bathroom Company


Oenema


Ten Damme Meddo


CirQue Plume


Circus Cassely, stiekem gewoon een trekker natuurlijk.


Stal Axel Verlooy


Söllner


Oenema


Circus Zavatta


Odehnal


Stall Heed


Eberle


Pirelli


Postma Grijpskerk


Dachser


Jan Snel


Francepol

PS: dit was mijn 1000e blog alweer… De tijd vliegt!

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *