Truck gekanteld op de N383

Vanochtend rond een uur of zes is een truck van Vrieswijk uit Minnerstga gekanteld op de N383 tussen Berlikum en Marssum. Er is één persoon per ambulance afgevoerd naar het Medisch Centrum Leeuwarden. De weg is richting Marssum afgesloten, het verkeer naar Berlikum kan omrijden via de onlangs aangelegde ventweg. De weg wordt waarschijnlijk vanmiddag weer vrijgegeven, op het moment van schrijven (10:30) is de berging nog in volle gang. Johan Kiestra stuurde me de volgende foto’s, waarvoor dank. Op deze manier slaat de vreugde bij Vrieswijk door de nieuwe truck die ze afgelopen weekend kregen wel erg snel om… Vanaf deze plek heel veel sterkte aan de betrokkenen!

edit 13:00 de chauffeur is licht gewond geraakt, de weg is inmiddels weer vrij voor verkeer.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *