Negen nieuwe Mercedes-Benz Sprinters voor Zegwaard

Afgelopen maand heeft Zegwaard Rioolontstopping uit Delft de laatste vier Sprinters van een order van negen in gebruik genomen. De Mercedes-Benz bestelwagens doen dienst als servicewagen en zijn uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur.


In totaal werden de afgelopen periode negen Sprinters van het nieuwe type aan Zegwaard Rioolontstopping geleverd. Daarmee verving het bedrijf een aantal oudere Sprinters en breidde het tegelijkertijd de bestelwagenvloot uit. De Sprinters 313CDI Euro VI werden geleverd met de innovatieve 7G-TRONIC PLUS automaat waarmee meer comfort voor de bestuurder geboden wordt. In combinatie met het start/stop systeem kent de nieuwe Sprinter een zeer laag brandstofverbruik. Zegwaard Rioolontstopping schaft tevens alle bestelwagens standaard aan met airconditioning. De jarenlange, goede ervaringen met het merk en de dealer, de uitstraling én de bedrijfszekerheid van de voertuigen zijn voor Zegwaard Rioolontstopping de vaste argumenten om te kiezen voor Mercedes-Benz. Omdat men niet alleen het rioleringsprobleem wil constateren, maar ook direct wil kunnen verhelpen, zijn de Sprinters voorzien van een zeer complete uitrusting met geavanceerde apparatuur waaronder inspectiecamera’s. Naar verwachting worden deze nieuwe bestelwagens gedurende acht jaar ingezet. Het periodieke onderhoud wordt door Mercedes-Benz Dealer Bedrijven verzorgd.

Het in Delft gevestigde Zegwaard Rioolontstopping biedt 24 uur per dag, zeven dagen per week services aan op het gebied van rioolreparatie en-vervanging. Binnen de provincie Zuid-Holland wordt met name de particuliere markt bediend. Zegwaard Rioolontstopping beschikt voor de dienstverlening over een wagenpark van 39 bedrijfswagens in uiteenlopende configuraties. Naast 17 Sprinters heeft men ook een Vito, twee Citans, een Atego en een Unimog in de herkenbare oranje kleurstelling rijden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *