Arjane in Nieuw-Zeeland

Een goede vriendin van me, Arjane Kerkhoven, zit momenteel in Nieuw-Zeeland. Voor stage doet ze iets met kiwi’s. En dan niet het type wat je op kunt eten, maar het type dat koddig rondrent met hun lange snavels. Op haar reisblog staat niks over trucks, logisch, ze heeft er niks mee. Maar Nieuw-Zeeland is in mijn ogen het beloofde land voor de truckliefhebber. Goed onderhouden materieel, mooie kleuren, meerassige combinaties, en, last but not least, er zijn zowel Europese, Amerikaanse, Britse als Japanse merken te zien! Volgens mij het enige land waar het wagenpark zo gemixt is. Gelukkig heeft Arjane een heleboel foto’s voor ons truckliefhebbers gemaakt! Een selectie daarvan staat in deze blog, de hele serie staat in een apart album op TruckFan.nl.

One Response

  1. Row 6 april 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *