Rondaan levert nieuwe Volvo FM aan Luimstra


Volvo FM 4th gen
Rondaan heeft op een pracht van een Volvo FM 4th gen voor Luimstra een VDL containersysteem gebouwd. Het betreft hier een haakarmsysteem met schuif/knikarm. De Volvo is bij Terberg voorzien van een inschakelbare aandrijfbare vooras. Hij gaat ingezet worden voor diverse soorten containertransport bij Luimstra. Dit bedrijf staat vooral bekend door haar mesttransport, maar doet ook aan grondverzet, sloopwerkzaamheden en regulier transport. Deze multifunctionele truck is daarmee een goede aanvulling op het wagenpark, waar hij een oudere Volvo FM containerwagen vervangt.
Volvo FM 4th gen

De oudere containertrucks van Luimstra:
Volvo FM12 1st gen

Volvo FM12 1st gen

One Response

  1. Tom 25 juli 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *