UITfestival Leeuwarden 2014

Vandaag wilden Hanna en ik naar een paar concertjes die halverwege de Oldehove (de scheve toren van Leeuwarden) werden gehouden. Maar omdat er nog meer uitmarkt (officieel schijnbaar UITfestival tegenwoordig) omheen was, hebben we die meteen ook meegepikt. Uiteraard kon ik het niet laten ook diverse bedrijfswagens op de foto te zetten. Ik ben bang dat ik zelfs bij de jaarvergadering van de Vereniging van Ornithologische Filatelisten (in de volksmond ook wel eens oneerbiedig vogelpostzegelverzamelaars genoemd) nog thuis zou komen met voertuigfoto’s, maar goed…


Renault Twingo
Renault Twingo.
R.T. Woods
R.T. Woods halverwege de Oldehove. Goede zanger, goede muziek, en aandoenlijke humoristische praatjes tussendoor.


Spijkstaal rijdende winkel
Spijkstaal rijdend atelier.
International schoolbus
International schoolbus.
tang soo do

tang soo do
Tang soo do demonstratie.

Tenfold
Snel weer de toren in, Tenfold was inmiddels begonnen met spelen. Wederom, goede zangeres, mooie nummers en onbedoeld hilarische praatjes tussendoor.

Renault Master
Renault Master Durisotti.
Oldehove
Hanna heeft de Oldehove helemaal beklommen. Voor mij waren het wat te veel mensen in een te kleine ruimte, ik ben halverwege weer naar beneden gegaan.
onbekend ATV
onbekende ATV van Verno.
Ricky
Kultheld Ricky trad ook op. Helaas kon vrouwlief de muziek niet zo waarderen. Van Pienebillug kreeg ze al pienebillug, maar Genot was voor haar juist het tegenovergestelde van genot. Ik zelf kan uren naar Ricky luisteren en naar het ritsmisch wapperen van zijn armen kijken. GENOT!

Als afsluiter van de dag nog een ijsje gehaald en de prachtige nieuwe showroom van Residential Interiors bewonderd.

Disclaimer: alle filmjes uit deze blog zijn willekeurig van youtube geplukt ter illustratie van de artiesten die we vandaag hebben gezien. Deze filmpjes zijn niet bij dit festival gemaakt en al helemaal niet door mij.

One Response

  1. Rick_Blaine 31 augustus 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *