DAF CF’s voor Visser Transport Bolsward

VTB oftewel Visser Transport uit Bolsward heeft twee nieuwe DAF CF 400 FT trekkers aan het wagenpark toegevoegd. De twee trekkers werden afgeleverd door Bedrijfswagen Service Friesland B.V. in Bolsward.
DAF CF Euro 6
De nieuwe DAF CF 400 FT trekkers zijn uitgerust met de comfortabele ruime Space Cab. Als krachtbron staat de uiterst efficiënte en compacte MX11 motor onder de cabine in combinatie met de ZF AsTronic versnellingsbak. De trucks betekenen een uitbreiding van het wagenpark van Visser wat hierdoor gegroeid is tot 16 trekkende eenheden. Visser Transport is een inmiddels 95 jaar oud familiebedrijf wat geleid wordt door Gjalt en Peter Visser.
DAF CF Euro 6
Visser Transport is actief in zowel nationaal als internationaal transport, koeltransport en distributie. Het bedrijf is bijzonder veelzijdig en het wagenpark is daar een afspiegeling van. In de vloot vinden we zowel koel- en vrieswagens als voertuigen met een schuifzeil opbouw en autolaadkranen. ,,Veelzijdigheid en flexibiliteit zijn belangrijke waarden binnen VTB’’ aldus Gjalt Visser. ,,Wij houden ons bijvoorbeeld bezig met op- en overslag en verhuizingen, maar ook met contract vervoer voor bepaalde klanten. Deze twee nieuwe DAF trekkers worden bijvoorbeeld vast ingezet voor een klant die ons inschakelt als ‘vaste flexibele schil’ rondom zijn eigen wagenpark. Een typisch voorbeeld van hoe wij juist door flexibel te zijn iets toevoegen voor onze klanten.’’
DAF CF Euro 6
De keuze voor de levering van twee nieuwe trekkers viel op DAF trucks vanwege de uitstekende ervaringen met het merk, de bijzonder efficiënte MX11 krachtbron en de ervaringen met de dealer. Dat laatste is heel bijzonder aangezien dit de eerste twee trucks zijn die BSF Bolsward verkocht. Bedrijfswagen Service Friesland is namelijk de voortzetting van wat eerder Cosmo Trucks Bolsward was. ,,Wij hebben altijd een uitstekende relatie gehad met deze werkplaats en aangezien de basis wordt gevormd door het zelfde team als voorheen hebben wij het volste vertrouwen in BSF’’ aldus Visser. De trucks werden afgeleverd door Heine de Vries, één van de initiatiefnemers van Bedrijfswagen Service Friesland. BSF heeft vestigingen in Bolsward en Leeuwarden en is gespecialiseerd in de service en onderhoud van DAF trucks.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *