Bergingsbedrijf Leerentveld overgenomen door Wolves


Leerentveld
Volgens de website berging-mobiliteit.nl heeft Bergingsbedrijf Wolves vandaag branchegenoot Leerentveld overgenomen.
MAN TGL 1st gen
Wolves verzorgt berging en autotransporten, het bedrijf heeft vestigingen in Wierden, Apeldoorn , ’t Harde , Maastricht en Sittard. Het bedrijf is in 1964 opgericht door Egbert Wolves in Wierden als autohandel en sloop- en bergingsbedrijf. Vervolgens werden de activiteiten uitgebreid, eerst kwam er nationaal en internationaal transport bij, in 1988 volgde het Opel-dealerschap in Rijssen.
Leerentveld is in 1946 begonnen als autobedrijf en bergingsbedrijf. Het bergingsbedrijf is in 1998 afgesplitst, waarna in 2002 bergingsbedrijf Lindeboom in Heino en in 2007 A.J. Mos te Havelte worden overgenomen. Hierna werd ook in Steenwijk een vestiging geopend om optimale dekking in het nieuwe verzorgingsgebied te hebben.
Leerentveld is in 1946 begonnen als autobedrijf en bergingsbedrijf. Het bergingsbedrijf is in 1998 afgesplitst, waarna in 2002 bergingsbedrijf Lindeboom in Heino en in 2007 A.J. Mos te Havelte worden overgenomen. Hierna werd ook in Steenwijk een vestiging geopend om optimale dekking in het nieuwe verzorgingsgebied te hebben.
Leerentveld is in 1946 begonnen als autobedrijf en bergingsbedrijf. Het bergingsbedrijf is in 1998 afgesplitst, waarna in 2002 bergingsbedrijf Lindeboom in Heino en in 2007 A.J. Mos te Havelte worden overgenomen. Hierna werd ook in Steenwijk een vestiging geopend om optimale dekking in het nieuwe verzorgingsgebied te hebben.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *