Baetsen-Groep kiest met Antos vuilniswagen voor minimale TCO

De Baetsen-Groep uit Veldhoven nam onlangs een Mercedes-Benz Antos in gebruik voor het inzamelen van bedrijfsafval en papier in het zuiden van Nederland. Baetsen heeft voor de Antos gekozen vanwege de aantrekkelijke Total Cost of Ownership (TCO).
Mercedes-Benz Antos
“Over hele levensduur Antos de beste keuze”
De Mercedes-Benz Antos 2727 VLA 6×2/4 met gestuurde voorloopas is opgebouwd met een Zoeller vuilniswagenopbouw. Tevens is de transmissie, vanwege het vele start- en stopwerk, speciaal aangepast voor de inzet als vuilniswagen. Voornaamste reden om voor de Mercedes-Benz Antos te kiezen was de TCO. Marc Peperkamp van de Baetsen-Groep: “Gekeken naar de hele levensduur, van de startinvestering tot het brandstofverbruik, de onderhoudskosten en de restwaarde, doet Mercedes-Benz het heel goed. Van de in totaal 110 eenheden in het wagenpark zijn er niet voor niets 25 geleverd door Mercedes-Benz. Bovendien hebben we een prima relatie met Mercedes-Benz truckdealer Smeets Autogroep.” De Baetsen-Groep beschikt over een eigen werkplaats waar het volledige wagen-en kraanpark wordt onderhouden. Ook reparatie en onderhoud van de Antos zal in de eigen werkplaats uitgevoerd worden. De truck wordt hoofdzakelijk in Brabant, Gelderland en Limburg ingezet.

Vele mogelijkheden van de Antos
De Mercedes-Benz Antos is een truckklasse die speciaal voor het distributietransport vanaf 18 ton is ontwikkeld, maar die aan de wensen van uiteenlopende branches kan voldoen. Of het nu gaat om de levensmiddelenbranche, handel, expeditie, brandstoflevering en tank-/silotransport of – zoals bij de Baetsen-Groep – afvalinzameling. Verantwoordelijk daarvoor zijn praktische en comfortabele cabines, snel reagerende en dynamische aandrijflijnconfiguraties, een laag verbruik, lage emissie, lage reparatie- en onderhoudskosten en een opbouwvriendelijk chassis met een uitgebreid scala aan oplossingen. Speciaal voor transporten waarin laadvermogen of juist volume allesbepalend is, ontwikkelde Mercedes-Benz de Antos Loader en de Antos Volumer.

De Baetsen-Groep
De Baetsen-Groep uit Veldhoven is actief op het gebied van afvalverwerking en recycling, transport, kraanverhuur, containers, bouwstoffen en grond- en sloopwerken. Bij het familiebedrijf zijn ruim 200 medewerkers werkzaam, met als uitvalsbasis vestigingen in Brabant (Veldhoven, Son en Veghel) en het Limburgse Echt.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *