4x MB Antos voor Dusseldorp

Mercedes-Benz truckdealer Wensink leverde recent een Mercedes-Benz Antos kraakpersauto en een Antos met portaalarm-opbouw aan de Dusseldorp Groep. Bovendien zijn twee Mercedes-Benz Antos kolkenzuigers in opbouw.
Mercedes-Benz Antos
Eén van de eerste Mercedes-Benz trucks met stop&go systeem in Nederland
De Mercedes-Benz Antos 2533 LENA die onlangs in gebruik werd genomen is door GeesinkNorba opgebouwd met een 24m3 kraakpersopbouw. Het is de eerste Mercedes-Benz Antos binnen de Dusseldorp Groep. Tevens is het één van de eerste Mercedes-Benz trucks in Nederland met een stop&go systeem voor de PTO. Het systeem zorgt ervoor dat de PTO gewoon actief blijft wanneer de Antos (met automatische transmissie) stopt. Jan Kempers, directeur Wagenpark Beheer van Dusseldorp: “De Antos is een mooi uitgekiend concept. De hele configuratie staat ons aan. De truck is goed op te bouwen en heeft een ruime cabine. Dit is belangrijk voor ons omdat we drie stoelen in de cabine hebben. Verder is het een duurzame, zuinige truck. De eerste verbruikscijfers zijn binnen en die voldoen aan de hoge verwachtingen.” De Antos kraakpersauto wordt ingezet vanuit de vestiging in Ermelo in zowel stedelijke omgeving als in de polder. Omdat de truck een groot gebied bedient, koos Dusseldorp voor een opbouw met voldoende inhoud zodat de truck niet tussendoor hoeft te lossen.

Nog drie Antos vrachtwagens voor de Dusseldorp Groep
Naast de Antos kraakpersauto nam Dusseldorp een Antos met portaalarm afzetsysteem in gebruik. Deze zet het bedrijf in de omgeving Nijmegen in. Tevens zijn er twee Antos vrachtwagens met kolkenzuigopbouw in bestelling, die naar verwachting komende maand door Mercedes-Benz truckdealer Wensink worden geleverd. Jan Kempers: “Wensink is een goede dealer die onze wensen uitstekend weet om te zetten in het juiste product.”
Mercedes-Benz Antos
De Dusseldorp Groep
De Dusseldorp Groep heeft kennis en ervaring op het gebied van afvalinzameling, grond-, weg- en waterbouw, recycling, duurzaam slopen, asbestsanering, bodemsanering en riolering. Het bedrijf is vanuit meerdere vestigingen verspreid over het noorden en oosten van Nederland actief met circa zevenhonderd medewerkers in drie business units. Het wagenpark van Dusseldorp bestaat uit zo’n tweehonderd vrachtwagens en honderdveertig lichte bedrijfswagens. Hiervan zijn 38 trucks en 58 lichte bedrijfswagens geleverd door Mercedes-Benz.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *