Paasraces 2015: mooie meisjes

Bij Le Mans zijn de gridgirls afgeschaft. Vrouwen waarvan het haar op hun hoofd korter is dan dat op hun benen (ok, ik overdrijf, stiekem ben ik best feministisch) vonden dat dat niet meer kon. Persoonlijk vind ik dat jammer, vooral als ik zie hoe tof de meiden het vinden om te doen. Niemand wordt gedwongen, veel mensen staan nu eenmaal graag in de picture, zo ook de dames die dit als bijbaan doen. Dus, bij de truckrace afgelopen weekend waren twee dames van Synergie aanwezig, een aantal dames was er voor de Dutch Supercar Challenge en onze eigen Miss Truckrace Battle 2015 was aanwezig. Bij de finaleraces 10 en 11 oktober, op het circuit van Zandvoort, wordt Miss Truckrace Battle 2016 gekozen, schrijf die datum dus in je agenda.


Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *