Dusseldorp stopt in Noord Nederland


DAF CF75
Per 1 juli 2015 is Dusseldorp voornemens te stoppen met het inzamelen en bewerken van afvalstoffen in Noord Nederland. De aanhoudende lastige marktomstandigheden en daarmee gepaard gaande verliezen dwingen de onderneming tot deze keuze.
DAF CF85
De activiteiten van Rioolservice en Sloop blijft het bedrijf onverminderd voortzetten in het noorden. Deze activiteiten hebben voldoende potentieel en kunnen bedrijfseconomisch verantwoord worden gecontinueerd.
Volvo FL 3rd gen
Met het stoppen van de afvalactiviteiten worden de reststoffencentra in Leeuwarden, Heerenveen, Veendam en Midwolde ook gesloten.
Volvo FM 2nd gen
Met het voorgenomen besluit om te stoppen met de afvalactiviteiten ziet Dusseldorp zich gedwongen om afscheid te nemen van een aantal medewerkers. Eerder dit jaar heeft het bedrijf met de vakbonden een sociaal plan afgesloten, dat voor de afvloeiende medewerkers zal gelden.
Ginaf X5450-S
Dusseldorp garandeert de dienstverlening voor bestaande relaties op het vertrouwde serviceniveau. Er wordt gesproken met overname kandidaten voor de activiteiten zodat klanten geen hinder zullen ondervinden van deze beslissing.
DAF CF85
Gelukkig hebben we de foto’s nog…
Scania P380

Mercedes-Benz Actros MP2

DAF CF85

DAF CF75

DAF XF95

Ginaf X4241-S

Ginaf X4446-TS

Mercedes-Benz Actros MP2

Volvo FE 1st gen

MAN TGA

DAF CF75

DAF 95

Volvo FE 1st gen

Mercedes-Benz Actros MP2

Mack RW (Superliner)

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *