Mercedes-Benz Antos voor Gebr. Bonenkamp Groep B.V.

Gebr. Bonenkamp Groep B.V. heeft begin dit jaar hun Antos 1833 L bakwagen in gebruik genomen. De bakwagen wordt voornamelijk nationaal ingezet voor het transport van tractoren, werktuigen en tuin- en parkmachines. Gebr. Bonenkamp Groep B.V. is erg te spreken over de samenwerking met Mercedes-Benz dealer Rüttchen.
Mercedes-Benz Antos
Mercedes-Benz Antos 1833 L
Het twintig-tons-chassis van de Mercedes-Benz Antos 1833 L is door J.L. Muns B.V. uit Hardinxveld-Giessendam voorzien van een Palfinger laadkraan en voorzien van een open laadbak met hydraulisch oprijbord door Carrosseriebouwer Hartog-Est in Waardenburg. Verder is de Antos af fabriek voorzien van PTO, zwaailampen, een navigatiesysteem en een camera aan de achterzijde voor extra veiligheid. Wanneer de Antos achteruit rijdt, verschijnt het beeld van deze camera automatisch in het scherm van het navigatiesysteem. Gebr. Bonenkamp Groep B.V.; “We kiezen voor Mercedes-Benz vanwege de betrouwbaarheid, de praktische inzetbaarheid en de uitstraling. Belangrijke punten welke naadloos aansluiten op de premium merken die wij verkopen. Na enige tijd ervaring opgedaan te hebben, kunnen we stellen dat wij uitermate tevreden zijn met de Antos. De chauffeur is enthousiast over het comfort in de cabine en het gemak van de automatische transmissie. Ook de samenwerking met Rüttchen verloopt uitstekend. De Antos was voor ons de eerste bedrijfswagen van Mercedes-Benz. Maar omdat we zo goed begeleid en geadviseerd werden tijdens het aankooptraject, hebben we inmiddels ook zes bestelwagens en drie personenwagens van Mercedes-Benz in gebruik genomen.”
Mercedes-Benz Antos
Gebr. Bonenkamp Groep B.V.
Gebr. Bonenkamp Groep B.V. is dealer / importeur van tuin -en parkmachine’s, tractoren en werktuigen van een groot scala gerenommeerde merken zoals Fendt, Kubota, Stihl, Toro, Agria en Honda. Vanuit haar vestiging in IJsselstein voorziet het bedrijf voornamelijk in wensen voor machines ten behoeve van onderhoud van tuin en park, wegenbermen, maar ook voor particulieren. Ook op het gebied van gespecialiseerde machines voor het onderhoud van golfcourses en sportvelden heeft het bedrijf een goede naam opgebouwd. In de vestiging te Tiel ligt het accent op tractoren van compact tot groot, werktuigen voor de fruitteelt, de agrarische wereld, loonwerk en de aannemerssector. Voor de aftersales en onderhoudswerkzaamheden beschikt Gebr. Bonenkamp Groep B.V. over vakkundige monteurs in zowel de binnen- als de buitendienst. Met de tien recent aangeschafte voertuigen is inmiddels 3/4 van het wagenpark van Gebr. Bonenkamp Groep B.V. geleverd door Mercedes-Benz.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *