Een heel speciaal modelletje voor Gerwin van Beek


Iemand die erg actief is binnen de truckers-community is Evert Morren. Hij heeft al tienduizenden euro’s voor goede doelen opgehaald met zijn facebookgroep ‘Truckers voor goede doelen‘. Onlangs heeft hij een Renault T miniatuur geveild, die voor Evert zijn ogen op de RAI uit een 3D-printer kwam gerold. Het is één van de weinige waar ook een koppelschotel op is geprint, de trailer is zelfs maar één exemplaar van gemaakt.

Na een spannende ‘bidwar’ tussen Martin van den Brink en Gerwin van Beek was het de Barneveldse veevervoerder die aan het langste eind trok, met een bod van maar liefst 200 euro. Als grap werd er bij gezegd dat het model dan wel persoonlijk door Eline de Vries, die het model namens Renault Nederland ter beschikking had gesteld, moest worden gebracht.

In plaats van brengen werd dat een overhandiging op de Dakar preproloog, gisteren in Valkenswaard, voor de truck van Martin van den Brink. Gerwin, veel plezier met dit hele bijzondere model!

Wil jij ook eens wat doneren voor een goede doel veiling? Neem dan contact op met Evert Morren of kijk op truckersvoorgoededoelen.nl.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *