De levens van een lowdeck Actros


De blauwe Mercedes-Benz Actros MP4 die Wensink tot voor kort zelf in gebruik had is onlangs naar Roemenië vertrokken. Verkoper Bauke Wijbenga vertelt waarom ze niet ‘gewoon’ een Actros bij de Roemeense Mercedes-Benz-dealer hebben gekocht: “Deze Actros 1842 MLS is van SC Herweystate P&T SRL. Herweystate rijdt veel in de automotive-branche voor oa Audi en BMW. Hij had hiervoor nog een lowdeck trekker nodig in de uitvoering zoals wij hem hadden. Aangezien de eigenaar van het bedrijf in Leeuwarden woonachtig is kwamen ze bij ons terecht.” Met dank aan Bouke Sieperda voor de foto’s van de Actros vlak voor hij naar Roemenië ging en de tip.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *