Ford Econoline ClubWagon XLT V8 uit 1998


Ford Econoline
Van Eline de Vries kreeg ik een aantal foto’s opgestuurd van een Ford Econoline ClubWagon XLT V8 uit 1998. Het is de enige uit dat jaar en in die uitvoering in Nederland, geïmporteerd via Duitsland uit de Verenigde Staten van Amerika. Oorspronkelijk is het een 15 persoons-uitvoering, maar nu is hij teruggebracht naar 9 persoons, zodat je geen D-rijbewijs nodig hebt. Met enkele aanpassingen is de Ford tot camper te maken (maar dan moet je inbreken op carrosserie) of bedrijfsauto (schot achter de tweede rij stoelen, ramen dichtmaken, etc). Volgens Eline reed hij subliem!
Ford Econoline

Ford Econoline

Ford Econoline

Ford Econoline

Ford Econoline

Ford Econoline

Ford Econoline

Ford Econoline

Ford Econoline

Ford Econoline

Ford Econoline

Ford Econoline

Ford Econoline

Ford Econoline

Ford Econoline

Ford Econoline

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *