Elf Actrossen voor Portena


Mercedes-Benz Actros MP4
Morgen worden de eerste drie van een serie van elf Mercedes-Benz Actrossen aan Portena afgeleverd door Edgar Langedijk van de Wensink vestiging in Heerenveen. De volgende weken worden er iedere zaterdag weer twee ‘verse’ Actrossen aan Portena afgeleverd.
Mercedes-Benz Actros MP4
De trucks van het model 1940 zijn onder andere uitgerust met Fleetboard. Het onderhoud zal door Wensink uitgevoerd worden. Wensink heeft, uiteraard in samenspraak met Portena, ook bestickering en de kisten aangebracht. Deze samenwerking werd al als bijzonder plezierig ervaren, wat goede hoop voor de toekomst geeft. In ieder geval veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!
Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *