Lada Samara Taiga

Op 7 mei 2011 stond ik ergens tussen Naarden en Maarssen ineens oog in oog met deze aparte Lada Samara Taiga. Het is een cabrio en pick up in één, maar vooral ontzettend gaaf!
Lada komt terug in Nederland! Met dank aan Snippe. Een goed moment om even terug te blikken. Op 7 mei 2011 stond ik ergens tussen Naarden en Maarssen ineens oog in oog met deze aparte Lada Samara Taiga. Het is een cabrio en pick up in één, maar vooral ontzettend gaaf!
Op 7 mei 2011 stond ik ergens tussen Naarden en Maarssen ineens oog in oog met deze aparte Lada Samara Taiga. Het is een cabrio en pick up in één, maar vooral ontzettend gaaf!
Op 7 mei 2011 stond ik ergens tussen Naarden en Maarssen ineens oog in oog met deze aparte Lada Samara Taiga. Het is een cabrio en pick up in één, maar vooral ontzettend gaaf!
Op 7 mei 2011 stond ik ergens tussen Naarden en Maarssen ineens oog in oog met deze aparte Lada Op 7 mei 2011 stond ik ergens tussen Naarden en Maarssen ineens oog in oog met deze aparte Lada Samara Op 7 mei 2011 stond ik ergens tussen Naarden en Maarssen ineens oog in oog met deze aparte Lada SamaraOp 7 mei 2011 stond ik ergens tussen Naarden en Maarssen ineens oog in oog met deze aparte Lada Samara Op 7 mei 2011 stond ik ergens tussen Naarden en Maarssen ineens oog in oog met deze aparte Lada Samara Op 7 mei 2011 stond ik ergens tussen Naarden en Maarssen ineens oog in oog met deze aparte Lada SamaraOp 7 mei 2011 stond ik ergens tussen Naarden en Maarssen ineens oog in oog met deze aparte Lada Op 7 mei 2011 stond ik ergens tussen Naarden en Maarssen ineens oog in oog met deze aparte Lada Samara Taiga. Het is een cabrio en pick up in één, maar vooral ontzettend gaaf!Samara Taiga. Het is een cabrio en pick up in één, maar vooral ontzettend gaaf! Taiga. Het is een cabrio en pick up in één, maar vooral ontzettend gaaf!Taiga. Het is een cabrio en pick up in één, maar vooral ontzettend gaaf!Taiga. Het is een cabrio en pick up in één, maar vooral ontzettend gaaf! Taiga. Het is een cabrio en pick up in één, maar vooral ontzettend gaaf!Taiga. Het is een cabrio en pick up in één, maar vooral ontzettend gaaf!Samara Taiga. Het is een cabrio en pick up in één, maar vooral ontzettend gaaf!

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *