Ford Transit Custom Ambulance

Ford Transit Custom
Gespot in 2016 langs de Duitse autobahn, een Ford Transit Custom door Ambulanz Mobile uit Schönebeck opgebouwd als ambulance. Wat natuurlijk erg opvallend is, is dat de ambulance een Duits kenteken maar Nederlandse striping heeft. Gelukkig kwam één van de mensen die bij de ambulance hoort naar me toe, zodat ik om uitleg kon vragen. Ambu-Trans heeft haar hoofdvestiging in Nederland, vandaar deze kleuren. Het is een internationaal bedrijf met vestingen in diverse landen. Deze van Ambulanz Mobil geleasde Transit is in Duitsland gestationeerd.
Ford Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit Custom

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *