Renault T als RMO

Transport Groep Gelderland BV uit Doetinchem heeft onlangs een Renault Trucks T in ontvangst genomen. De 4×2 trekker met 430 pk wordt ingezet als RMO (Rijdende Melk Ontvangst). Een tweede identieke trekker is besteld. Vooral de goede relatie met Renault Trucks-dealer Paashuis Bedrijfswagens was voor Transport Groep Gelderland reden voor Renault Trucks te kiezen. De Renault Trucks T is de eerste Renault-truck voor Transport Groep Gelderland (TGG). Vooral de gunstige TCO en de goede relatie met de serviceorganisatie waren voor het bedrijf redenen voor Renault Trucks te kiezen.
Renault T-serie
“Renault Trucks is voor ons een nieuw merk waar we nog geen ervaring mee hadden. We hebben het voertuig uitgebreid kunnen testen en kwamen tot de conclusie dat het een uitstekende truck is voor een prima prijs. Bovendien is de relatie met Renault Trucks-dealer Paashuis Bedrijfswagens goed. En door de hoge netwerkdichtheid is er altijd wel een servicepunt in de buurt. We zijn zelfs zo enthousiast dat we een tweede identieke trekker hebben bijbesteld. Deze wordt in september geleverd”, vertelt Erik Knoef, directeur Transport Groep Gelderland BV. De Renault Trucks T 4×2 trekker beschikt over 430 pk en is voorzien van een Sleeper Cab.

Transport Groep Gelderland
Transport Groep Gelderland is ontstaan uit een samenwerkingsvorm van een aantal individuele vervoerders die in 2002 hun krachten hebben gebundeld. TGG behoort tot de middelgrote transportbedrijven van Nederland. Dagelijks verzorgt het bedrijf de collectie van rauwe melk van een groot aantal veehouders met name in de provincie Gelderland en de distributie naar de productlocaties van Friesland Campina. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor het bedrijf. Daarnaast staat het zo goed en efficiënt mogelijk uitvoeren van taken van de opdrachtgever voor TGG centraal.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *