Nissan NV300 maakt werelddebuut op IAA Hannover

Nissan onthult op de bedrijfswagenbeurs IAA in Hannover de volledig nieuwe NV300. Nissan positioneert de bedrijfswagen tussen de compactere NV200/e-NV200 en grotere NV400 als vervanger van de Primastar. Met de nu geïntroduceerde ‘mid-sized’ NV300 biedt Nissan een breed aanbod aan lichte bedrijfswagens, dat ook bestaat uit de Navara pick-up en NT400 Cabstar.
Nissan NV300
De nieuwe Nissan NV300 is leverbaar als gesloten bestelwagen, personenvervoerder en platform cabine voor diverse opbouwvarianten. Hij is ook toonaangevend op het gebied van ‘Total Cost of Ownership’ (TCO), mede te danken aan zijn efficiënte dCi-motoren en lage gebruikskosten. Maar ook Nissans unieke fabrieksgarantie van vijf jaar of 160.000 km en de lange onderhoudsintervallen van twee jaar of 40.000 km leveren hier een belangrijke bijdrage aan. De fabrieksgarantie geldt ook voor alle originele Nissan-accessoires van de NV300.

De nieuwe Nissan NV300 – die door zijn flexibiliteit als mobiel kantoor te gebruiken is – biedt gebruikers het (rij)comfort van een personenauto, met uitstekende rijeigenschappen, rijhulpsystemen en veiligheidsfeatures. Hij staat op een veelzijdig platform dat geschikt is voor de meest uiteenlopende beroepsgroepen. Van transport- en logistieke bedrijven tot bouwondernemingen.

Het flexibele karakter van de Nissan NV300 wordt onderstreept door de keuze uit meerdere lengte- en hoogtevarianten. Vier voor de NV300 gesloten cabine (L1H1, L1H2, L2H1 en L2H2), twee voor de zespersoons personenbus (L1H1, L2H1) plus de platform cabine (L2H1). Voor extra flexibiliteit bestaan tevens diverse mogelijkheden voor de toegankelijkheid van de laadruimte (schuifdeuren, achterdeuren, achterklep, met of zonder glas, et cetera). De NV300 Combi (L1H1 en L2H1) is geschikt voor personenvervoer voor maximaal negen inzittenden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *