Nieuwe Scania R450 voor Vrieswijk

Scania R450 (new)Na een anonieme tip van Jens Jensma ben ik zojuist even naar Minnerstga gereden, waar de nieuwe Scania R450 voor Vrieswijk stond. Het is de eerste nieuwe Scania voor het noorden van Fryslân, en de eerste nieuwe Scania in bedrijfskleuren die ik met eigen ogen zag. In deze kleuren ziet hij er toch wel goed uit, vind ik. De truck is ter uitbreiding. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst! Scania R450 (new)Scania R450 (new)Scania R450 (new)Scania R450 (new)Scania R450 (new)Scania R450 (new)Scania R450 (new)Scania R450 (new)Scania R450 (new)Scania R450 (new)
Edit: voor alle wijsneuzen die er op wijzen dat dit helemaal niet de eerste van Friesland is: Ja, ik weet dat Van der Wal net wat eerder was. Maar sinds wanneer ligt Heerenveen in noord Friesland? Wel goed lezen voor je iemand probeert te corrigeren.

One Response

  1. Frank 1 januari 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *