Spaansen neemt zandhandel Feenstra over

MAN TGS 2nd genZandhandel en Overslagbedrijf Feenstra B.V., gevestigd aan de Pascalstraat in Leeuwarden, is met onmiddellijke ingang overgenomen door de Spaansen groep. Het zal als zelfstandig bedrijf onder de Spaansen paraplu blijven opereren. Voor Feenstra is zo de continuïteit gewaarborgd, terwijl Spaansen zo een mooie uitbreiding heeft voor haar zand- en grind divisie.Iveco StralisRoeland Feenstra zal zijn werkzaamheden overdragen aan Klaas Buwalda, nu al plantmanager bij Spaansen Industriezand- en grind in Harlingen. De rest van de gezichten op de Pascalweg en de schepen (Robbenzand en Amalfi) blijven hetzelfde. Het materiaal zal wel stukje bij beetje in het Spaansen-rood komen te staan.Mercedes-Benz Actros MP4

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *