Wierda kwam de MAN TGE laten zien

MAN TGEHet was donderdag, lunchtijd. Wat doe je dan? Inderdaad, de nieuwe Donald Duck lezen. Terwijl ik dat deed, zag ik ineens een MAN TGE voor huis parkeren. Bleek dat Wierda de TGE gewoon bij je aan huis of bij je bedrijf komt laten zien, een verrassing! Uit de TGE stapten twee knappe jongedames, één met een taart, de ander met een goodybag.MAN TGENu ben ik gek op goodies en lekker eten, maar het aanbod om een stukje in de nieuwe TGE te sturen was natuurlijk het leukst! De dames kwamen met een handgeschakeld exemplaar voor gereden. Deze schakelt erg soepel, maar wie liever een automaat heeft, die is uiteraard ook leverbaar. Niet alleen de laadbak is ruim, het interieur ook. Met zijn drieën was er genoeg ruimte voor iedereen in de cabine, bovendien zijn er opbergmogelijkheden te over voorin. Ook achteruit gaan hoeft geen probleem te zijn met de TGE: hij is uitgerust met een achteruitrijcamera en een robuuste achterbumper/opstap die tegeneen stootje kan.MAN TGEMijn eerste vraag was natuurlijk wat nu precies het verschil is met de nieuwe Crafter. Dat is meer dan het typeplaatje alleen. De opbouw-mogelijkheden bij de TGE zijn schijnbaar iets uitgebreider, bovendien is de instap iets anders. Bij de TGE is er een luchtgeveerde chauffeursstoel zoals we in vrachtwagens ook gewend zijn, die is er bij de Crafter niet. Deze stoel zat erg lekker moet ik zeggen! Maar het grootste verschil is denk ik wel de dealer-organisatie. Wierda is echt gericht op de bedrijfswagen-gebruiker, mijn sympathie (maar dat is geheel persoonlijk) gaat dan ook meer uit naar Wierda dan naar de Volkswagendealer in wiens rayon wij wonen. MAN TGEMAN TGEMAN TGEMAN TGEMAN TGEMAN TGEWierda, bedankt voor het langskomen!!! De eerste ervaring met de TGE was voor mij positief in ieder geval. De mensen bij wie de dames later deze week nog langs komen wens ik veel plezier!MAN TGE

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *