Volvo-info gezocht

Onderstaande tekst en foto’s kreeg ik van Twahier Rostamkhan toegemailed, wie kan hem helpen?

Zoals afgesproken heb ik een foto voor u aangehecht van de pas overgenomen Volvo F12 uit 1987, met een Palfinger PK 28000 B.
Volvo F12
De truck kwam een aantal jaren geleden naar Suriname bij een bedrijf waar ik het vaker zag. Daarna verdween het voor een hele tijd en zag ik hem plotseling staan ver buiten de stad, zoals zichtbaar op de foto met de DAF 2500. De truck heeft daar 3 jaren stil gestaan. Ik heb er 2 batterijen aan gezet en het startte meteen en heb het trots naar huis gereden.

Mijn bedoeling is om deze truck volledig op te knappen en hiermee mijn transport bedrijf een doorstart te geven.
Volvo F12
Ik wil verzoeken of ik via u een handleiding van deze Volvo F12 kan krijgen en een handleiding van de kraan, want die zijn niet aanwezig. Verder zou ik ook willen vragen of ik ook nog aan platen kan komen welke bij de bedienings paneel horen, want die zijn allemaal vervaagd doordat de truck in wind en weer stond.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *