Zevenmerker: Omrin

Omrin heeft een zeer divers wagenpark, verspreid over meerdere merken, waaronder ook DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania en Volvo, de ‘grote 7’ van Europa. DAF LF55DAF LF55.Iveco StralisIveco Stralis.MAN TGL 1st genMAN TGL 1st gen.Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2.Renault MaxityRenault Maxity.Scania 94Scania 94.Volvo FL 2nd genVolvo FL 2nd gen.

Daarnaast zijn er ook nog diverse andere merken in het wagenpark. Enkele voorbeelden:Dacia Logan pick upDacia Logan pick up.Fiat StradaFiat Strada.Holder C250Holder C250.Nissan CabstarNissan Cabstar.RAVO 4-serieRAVO 4-serie.Schmidt SwingoSchmidt Swingo.Terberg terminaltrekkerTerberg.VW CaddyVW Caddy.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *