Martijn ziet ze rijden: week 4 2018

Woensdagmiddag en tijd voor een nieuwe Martijn ziet ze rijden. En deze keer zitten er echt rijdende vrachtwagens tussen, speciaal voor Wim van Hal. Helaas deze week niet veel tijd dan wel succes gehad met foto’s, maar er zit vast wel iets tussen voor iedereen.

A new and a new blog, i didnt have much time or luck getting a lot of trucks on photo this week, but well not every week can be the best week ever. But i still think there is something to enjoy for everyone.

Na de grote storm van 18 Januari was er ook bij een van de locaties waar ik kom de nodige schade, een boom was op een van de groepswoningen gevallen en om die veilig op te ruimen kwam zowel Herman Vaessen uit Maasbree als Louis Huys uit Hout-Blerick met grof geschut langs.

After the big storm that hit a big part of Northern Europe on the 18th of January a tree had fallen on a home  on the instute i work for so Herman Vaessen uit Maasbree and Louis Huys from Hout-Blerick brought out the big guns to clean everything.

Louis Huys Scania R560

Papa Ali MAN TGX and a Renault Premium from Poland.

Jongeneel MAN TGX

Thijs Logistiek DAF CF

Cor Becker Renault T-series

MST DAF XF 105

VDB DAF XF Euro 6

Spanish Volvo FH

Havi Logistics Scania R440

Sectorial Mercedes-Benz Actros MP4

Oomen Glaslogistics Volvo FH

Peter Heidkamp MAN TXG

WT Expeditie Scania R-series

Multifix Iveco Daily

Stoltze Transport DAF XF 105

Jan Zandbergen DAF XF Euro 6

Langen DAF XF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *