Prins Lekkerkerk overgenomen door Müller

Mercedes-Benz Actros MP4
Müller Fresh Food Logistics meldt zojuist op haar facebookpagina dat ze Prins Transporten uit Lekkerkerk over heeft genomen: “Müller Fresh Food Logistics uit Holten en Prins Transport te Lekkerkerk hebben overeenstemming bereikt over de overname van de vennootschappen van Prins door Müller. Arjen Prins zal als directeur leiding blijven geven aan de logistieke activiteiten van het bedrijf in Lekkerkerk. Ook zal Peter Prins binnen de transportactiviteiten zijn leidende rol voortzetten. Met deze overname versterkt Müller haar stevige positie in de koelvers- en diepvriesmarkt in de Benelux en verbreedt zij haar dienstenpakket aanzienlijk. De locatie onder de rook van Rotterdam biedt een geweldige geografische uitbreiding. Voor de medewerkers van Prins zijn ook voordelen verbonden aan deze overname; de stevigere positie in de markt creëert nieuwe mogelijkheden binnen de organisatie, alsmede meer continuïteit van de werkzaamheden.
Scania G400
Het beheer alsmede de in- en verkoop van het wagenpark zal onder de vlag van Müller European Truck & Trailer Care te Lekkerkerk worden voortgezet. De directie van dit bedrijf wordt gevoerd door Anton Müller. Ook de werkplaatsactiviteiten in Lekkerkerk blijven doorgaan.”Scania G410Scania 164

One Response

  1. Henk 11 februari 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *