Scania van De Havenzangers


Zoals ik (Marco Havers, red.) al eerder verteld heb, ben ik al van jongs af met de camera op pad om foto’s te maken van vrachtwagens. Meestal Scania, maar af en toe ook andere merken.
Scania 93
Op mijn rondreis vele jaren terug in het gebied tussen Assen en Groningen zag ik een Scania in Zuidlaren van de band De Havenzangers. Een Scania P93 210pk met Heering Vaasen carrosserie. De band werd opgericht in 1977 en hadden verschillende hits zoals ; Daar bij de waterkant (1979) ’s Nachts na tweeën (1983), Trouw niet voor je veertig bent (1987)en Oh Mona (1987). De Havenzangers in de oude hoedanigheid bestaan niet meer maar tegenwoordig bestaan De Havenzangers uit vader Willem en zoon Wesley Mulder. Ik denk niet dat ze tegenwoordig nog met een vrachtwagen rondrijden, dus deze foto is nu uniek te noemen.Tekst en foto: Marco Havers
Muziek: De Havenzangers

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *