Circuitdag Stichting Against Cancer 2018


Stichting Against Cancer organiseerde gisteren voor ruim 180 gezinnen de 14e editie van de Circuitdag Against Cancer op het TT-circuit in Assen. In totaal werd €70.000,- opgehaald, een recordbedrag voor alle Circuitdagen. Deze jaarlijkse circuitdag is speciaal voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker. Onder andere Supersport coureur Rob Hartog, Rintje Ritsma en De Dikdakkers (bekend van ‘Cowboys en indianen’) en 350 vrijwilligers van o.a. defensie en politie zorgden ervoor dat de jonge kankerpatiënten en hun ouders de problemen rondom de ziekte van hun kind voor een dag naast zich neer konden leggen. De kinderen waren voor één dag coureur en konden meerijden op de snelle motoren, in Amerikaanse trucks, in luxe sportwagens, in enorme Dakar-trucks en mochten zelf rijden in karts van Chrono karting en FJ Motorsport. Daarnaast was er diverse optredens, werd er een truck getrokken door een sterke man en twee sterke vrouwen, kon je met een helicopter meevliegen of een politieboot over de golven stuiteren. Al met al een prachtige dag!


Mooi hè, zo’n rooie Saab?


De nieuwe Mercedes voor de politie.

Mijn favoriete aanwezige voertuig, dikke Magirus club-van-vier camper.


Zonder vrijwilligers als Marcel en mensen die met hun bijzondere voertuig een stukje sturen als Tom, is een dag als deze onmogelijk. Hulde heren!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *