De levens van de BZ-JH-71

Volvo FM 3rd genDe 380 pk sterke Volvo FM 3rd gen met kenteken BZ-JH-71 is zijn carrière in augustus 2011 begonnen bij J. van de Heide uit Heeg. Hij was toen al met wissel-opbouw uitgevoerd, zodat hij zowel met melktanks, als in het stro-tranport ingezet kon worden.
Volvo FM 3rd gen
In juli 2018 heeft Boersma uit Marrum de truck overgenomen, ter vervanging van een FL12. De bakken van die FL12 matchen met het 6×2 chassis van de FM, dus dat kwam mooi uit. Leuk detail is dat niet de hele truck overgepoten is. Let maar eens op de hoekschildjes. Nog net zo mooi!
Volvo FM 3rd gen
Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 411 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *