Land Rovers at the 50th Great Dorset Steam Fair

Op de 50e Great Dorset Steam Fair waren diverse Land Rovers in vele soorten en maten aanwezig, op de camping, bij de oldtimers en bij de diverse exposanten. Een klein deel daar van vind je in deze blogpost. Land Rover DiscoveryLand Rover DiscoveryLand Rover DefenderLand Rover DefenderLand Rover DefenderLand Rover DefenderLand Rover seriesLand Rover seriesLand Rover FCLand Rover DefenderLand Rover seriesLand Rover seriesLand Rover seriesLand Rover DefenderLand Rover seriesLand Rover seriesLand Rover seriesLand Rover seriesLand Rover FCLand Rover seriesLand Rover FCLand Rover seriesLand Rover seriesLand Rover DefenderLand Rover seriesLand Rover FCLand Rover FC

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *