Fikse update voor Iveco Daily

Iveco DailyDe bedrijfswagenindustrie ondergaat ongekende veranderingen, gedreven door belangrijke wereldwijde trends zoals digitalisering, automatisering, elektrificatie en service. De nieuwe Iveco Daily houdt rekening met deze trends door ze om te zetten in kansen voor klanten. Dankzij 40 jaar succes is de Daily range een begrip geworden die bekend staat om zijn originaliteit en leiderschap in hun segment.
Iveco Daily
Voortbouwend op dit erfgoed biedt de nieuwe Daily nu prestaties en duurzaamheid in combinatie met een uitstekende energie-efficiëntie en lage TCO, wat de winstgevendheid van de klant ten goede komt. Het verhoogt het niveau van connectiviteit en biedt toegang tot een wereld van exclusieve diensten met een compleet aanbod dat perfect is aangepast aan de manier waarop klanten hun voertuigen bedienen. Het biedt een complete set van geavanceerde hulpsystemen voor de bestuurder en verbeterde veiligheidsfuncties, terwijl het de beste rijervaring en comfort aan boord heeft.
Iveco Daily
Het nieuwe Daily project is de afgelopen 3 jaar de focus geweest van engineering en productieteams van de fabriek en heeft meer dan 900.000 engineering-uren, 800 virtuele en fysieke tests, 200 prototypes en meer dan 3,5 miljoen kilometer aan duurzaamheids- en betrouwbaarheidstests opgeleverd. Het doel van het project was om een verdere stap voorwaarts te zetten in productkwaliteit en procesefficiëntie. De teams die aan het project werkten, richtten zich op het verminderen van de complexiteit van producten en processen, terwijl het productassortiment en de belangrijkste kenmerken van de Daily’s verder werden uitgebreid.
Iveco Daily

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *