ERF ECT van Hargreaves bij Joost

ERF ECTEén van de laatste overgebleven Britse truckfabrikanten was ERF (de afkorting staat voor Edwin Richard Foden, inderdaad familie van), tot het bedrijf in 1996 door Western Star over werd genomen. In 2000 verkocht men het merk door aan MAN, waarna de zo typische eigen modellen al snel werden vervangen door gerebadgede MAN’s. Zo was de ECT niets meer of minder dan een MAN TGA met een andere grille. Waarschijnlijk zelfs gewoon in München van de band gelopen. In juli 2007, een paar maanden voor de introductie van de TGS en TGX-range, werd de stekker helemaal uit het merk getrokken.
ERF ECT
Deze ERF ECT van Hargreaves fotografeerde ik op 29 juli 2007 bij Joost, het chauffeursrestaurant bij de grensovergang bij Transportzone Meer.ERF ECTERF ECT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *