MKR test nieuwe Renault Dakar truck

Renault D-serieNa enkele anonieme tips kwam ik er achter dat MKR een nieuwe Renault rallytruck gebouwd heeft én dat deze vandaag zijn eerste test zou hebben in Noord-Brabant. Zodoende kon ik vandaag een ‘spion’ op pad sturen, met bijgaande foto’s als resultaat. Dat MKR/Renault van het torpedo model af zou stappen was al bekend, dat de cabine van de lichtste D-serie (die we ook op lichte Nissan trucks tegen komen) gebruikt wordt had ik persoonlijk dan weer níet verwacht. Op de foto’s zijn ook diverse andere interessante nieuwe dingen te zien. Waarschijnlijk kunnen we later meer in detail op de auto in gaan, voor nu hou ik het bij de foto’s. Met heel veel dank aan iedereen die mee heeft gewerkt aan deze blogpost! Renault D-serieRenault D-serieRenault D-serieRenault D-serieRenault D-serieRenault D-serieRenault D-serieRenault T-serieRenault KeraxOnbekend pantserwagenRenault K-serieRenault K-serie
Nog meer foto’s van de nieuwe MKR rallytruck kun je vinden op truckfan.nl en dakartrucks.nl.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *