Schot Verticaal Transport neemt BKF over

Faun ATF 45-3
Per 1 januari 2020 neemt Schot Verticaal Transport haar Friese branchegenoot BKF over, zo meldt het bedrijf op haar facebookpagina.
MAN TGS 2nd gen
Schot
Schot Verticaal Transport is onderdeel van de Schot groep, samen met zusterbedrijven Schot Infra, Dailycool en Kwinfra. De kippertak van het bedrijf is aan het begin van dit millennium aan Spaansen verkocht. Schot VT heeft haar hoofdvestiging in Alkmaar, vestigingen in Almere, Amsterdam en Heerenveen en standplaatsen in Hoorn, IJmuiden, Wateringen en Eelde.
MAN F2000
BKF
In 1973 verhuurt bouwbedrijf Burggraaff voor het eerst een hijskraan. Vanaf 1976 gebeurt dat onder leiding van Jelle Jan Burggraaff onder de naam BKF (Burggraaff Kraanverhuur Franeker). Het hoofdkantoor staat in Franeker, daarnaast heeft BKF nog vestigingen in Drachten, Groningen en Kampen. In 2007 zijn de BKF vestigingen in Zwolle, Zwartsluis en Emmeloord samengevoegd tot een nieuwe vestiging in Kampen aan de N50. Op 1 januari 2016 werd de Heerhugowaardse vestiging van BKF al overgenomen door Jos Blom. De 45 BKF medewerkers hadden een wagenpark van zo’n 35 kranen tot hun beschikking.
Smart ForTwo
Faun ATF 45-3

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *