vSdV neemt Bijvoet Obdam over

Scania R410 (new)
Van Straalen de Vries Transport neemt Bijvoet Transport uit Obdam over, zo meldt het eerstgenoemde bedrijf in haar nieuwsbrief.
Volvo FH 4th gen
“De activiteiten van Bijvoet Transporten zullen vanuit de vestiging in Obdam worden voortgezet. Deze activiteiten zijn een goede aanvulling op onze werkzaamheden en zullen zo veel mogelijk op elkaar worden afgestemd, met als doelstelling om met een gezamenlijke uitstraling zo veel mogelijk synergie voordelen te kunnen behalen. Met de wederzijdse kennis van beide bedrijven zijn we nog beter in staat om de vertrouwde kwaliteit van het werk te waarborgen en de dienstverlening aan de klanten verder te optimaliseren.”

DAF CF75DAF XF105Scania R380Mercedes-Benz Actros MP2

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *