Jan Bakker neemt transportactiviteiten Jos Verberk over

Volvo FH 4th gen
Vanaf 1 januari 2021 maakt Jos Verberk Transport B.V. uit het Noord-Brabantse Oploo deel uit van Jan Bakker Transport B.V. “We zijn blij dat we na een goede en jarenlange samenwerking een overeenkomst hebben kunnen vinden die beide partijen tot tevredenheid stemt”, zegt Jan Bakker, algemeen directeur van Jan Bakker. “De overname heeft een positieve uitkomst voor alle partijen”.
GINAF G6 4243 CS
Meer ruimte voor handelsactiviteiten
Al sinds 2005 is Jos Verberk actief met de in-en verkoop en het transport van vloeibare en vaste mest, substraten voor de vergisting en compostering. Jos Verberk zal zich meer gaan richten op zijn handelstak in de onderneming EJ BioEnergy B.V. “Met het afstoten van het transport is er meer ruimte om de groei in onze handelstak volledig te kunnen benutten”, aldus Jos Verberk.
D-TEC oplegger
De activiteiten van beide bedrijven sluiten nauw op elkaar aan en Jos Verberk is er van overtuigd dat zijn transportactiviteiten bij Jan Bakker in goede handen zijn. “Als familiebedrijf in de agrarische sector hebben we veel overeenkomsten en staan de belangen van onze medewerkers en klanten voorop”.
DAF XF Euro 6
Geen gevolgen voor medewerkers en klanten
Ondanks de aankomende overgang die staat gepland voor 1 januari aanstaande, verandert er voor de medewerkers van Jos Verberk weinig. Zowel het complete wagenpark, bestaande uit 10 trekkende eenheden en 12 opleggers, als de chauffeurs gaan volledig over. De directies van Jan Bakker en Jos Verberk hebben afgelopen dagen hun medewerkers en interne belanghebbenden op de hoogte gesteld. Volgens de huidige planning zullen na de feestdagen ook klanten en partners gecontacteerd worden om verdere voortgang te bespreken.
DAF XF Euro 6
Toekomst
Voor het transportbedrijf van Jan Bakker betekend de overname een bestendige versterking en groei. “Om het bedrijf verder te brengen, is het belangrijk om vooruit te denken en te blijven ontwikkelen”, aldus Jan Bakker. “We kijken er daarom naar uit om 1 januari alle medewerkers welkom te heten bij Jan Bakker”.
Scania G450
D-TEC oplegger
MAN TGX 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *