Ongemerkt verdwenen: de Volkswagen Transporter T4

VW Transporter T4
Vroeger op elke hoek van de straat te zien, nu alleen nog zo nu en dan als camper… Tijd voor een visueel eerbetoon aan de VW Transporter T4, met name foto’s van actieve dienst in bedrijfskleuren.VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4VW Transporter T4

Als je nog niet genoeg van de VW Transporter T4 hebt, moet je hier even klikken of tikken, dan kom je bij de T4’s op truckfan.nl uit.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *