Brandweerrode Peugeot J9 in Leeuwarden gespot

Peugeot J9
Als je van je hobby je werk maakt, heb je geen hobby meer. Lastig. Dus toen kreeg ik een nieuwe hobby: Lego bouwen. Erg leuk, maar ook duur en ik ging er wéér mijn werk van maken door alles te reviewen. Bovendien is ons huis nu echt vol. Sinds een paar maanden heb ik, samen met mijn vrouw, een nieuwe hobby: naar de bioscoop gaan. Dankzij Pathé Unlimited nog eens een heel betaalbare hobby ook. Soms gaan we op de fiets, soms met de auto. Bij een van de keren dat we met de auto gingen, stond deze Peugeot J9 uit 1989 bij de uitgang van de parkeergarage van het Oldehoofsterkerkhof. Ik was deze telefoonfoto’s eigenlijk al weer vergeten, dus ik denk niet dat we bang hoeven zijn dat ook deze hobby weer werk wordt!
Peugeot J9Peugeot J9Peugeot J9

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *