Met een tram van Polen naar Roemenië rijden

Faymonville oplegger
Met een tram van Polen naar Roemenië rijden gaat blijkbaar niet over spoor, zal wel met spoorbreedtes te maken hebben. Dan maar met de truck! Ik spotte dit spulletje bij een wegrestaurant in Slowakije waar pauze werd gehouden na een nacht rijden.
Volvo FH16 4th gen
De 2207 is één van de zestien trams die de Roemeense stad Iași heeft besteld bij Pesa, een fabrikant van railvoertuigen in Bydgoszcz (Polen). Elf komen in 2021 naar de stad, de laatste vijf in 2022. Het gaat hier om het type Swing 122Na. De Pesa Swing kun je ook tegen komen in Bydgoszcz, Gdańsk, Łódź, Szczecin, Toruń, Warschau (allen Polen), Sofia (Bulgarije), Cluj-Napoca (Roemenië) en Kaliningrad (Rusland).
Faymonville oplegger
Iași is de op twee na grootste stad van Roemenië, en ligt in het noordoosten van dat land, in de regio Moldavië. De stad is de hoofdstad van het district Iași, en de voormalige hoofdstad van het vorstendom Moldavië. Deze stad is het economische, academische en culturele centrum van Moldavië. Met vijf openbare en die privé-universiteiten is het een echte studentenstad.
Faymonville oplegger
Het transportmaterieel bestaat uit een Volvo FH16 4th generation, Faymonville oplegger en Mercedes-Benz Vito begeleidingswagen van Panas.
Faymonville opleggerVolvo FH16 4th gen
Mercedes-Benz Vito
Faymonville oplegger
Volvo FH16 4th gen
Mercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoVolvo FH16 4th genVolvo FH16 4th gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *