VSDV neemt Hessing Logistiek over

Terberg terminaltrekker
Van Straalen & De Vries is weer een stukje groter: het neemt Hessing Logistiek over. Zo is vandaag (4 december 2022) aan het personeel mede gedeeld.
Terberg terminaltrekker
Begin 2023 wordt de nieuwe groentefabriek van Hessing Supervers in Greenport Venlo geopend. Door de opening van deze nieuwe productielocatie veranderen ook de transportbewegingen van Hessing Logistiek. Daarom is Hessing gaan kijken naar de meest logische manier om het logistieke proces in de toekomst in te richten. Na verschillende mogelijkheden te hebben onderzocht is de directie van Hessing tot de conclusie gekomen dat uitbesteden van het transport de meest logische keuze is en in het beste belang van de werknemers en organisatie.
MAN TGA
De partij waar dat aan uitbesteed wordt is per in januari 2023 Van Straalen & De Vries (VSDV). Deze neemt alle 42 trucks, 60 trailers en, veel belangrijker nog, alle chauffeurs en kantoormedewerkers over: de complete Hessing Logistiek BV dus. Het duurt nog ruim een jaar voor dat Expeditie gaat verhuizen naar Venlo, vanaf 2024 wordt dan begonnen met afschalen via natuurlijk verloop en stoppen met charters. Verder blijft alles zoals het is, de Transport en Logistiek CAO blijft gelden en er wordt beloofd dat er voldoende werk voor iedereen blijft.
MAN TGX 2nd gen
MAN TGX 1st gen
MAN TGX 1st gen
MAN TGX 1st gen
DAF CF Euro 6
Volvo FH 5th gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *