Mega Bricks, Lego, Lego en nog eens Lego – Marco Havers


Op 26 en 27 november 2022 werd in het Rabotheater de Meenthe in Steenwijk een groots opgezet Lego-evenement onder de naam Mega Bricks georganiseerd. Ruim 3500 vierkante meter beursoppervlak gevuld met alles op het gebied van Lego met vele Legobouwwerken. Naast demonstraties waren er vele verkoopstands met alle bestaande Legoartikelen, zowel nieuw als gebruikt.

Verkoopstands met dozen Lego waarvan ik (Marco Havers, red.) niet wist dat het ooit bestaan heeft. Voor ieder wat wils werd er verkocht gezien de prijzen. Van een paar euro tot bijna 1000,00 euro. Vrachtwagens, vliegtuigen, moderne en oude type auto’s, een metershoge hijskraan. Maar ook bakken vol Lego onderdelen, grote Legopoppen van je Formule 1 racehelden zoals Max Verstappen en Lewis Hamilton. Je kunt het zo gek niet bedenken en het was er. Grote diorama’s met complete steden, industriegebieden, zeehavens, maar ook StarWars, en een diorama met tanks en kapot geschoten huizen nagespeeld van een stukje uit de Tweede Wereldoorlog. Kortom het is gewoon te veel om op te noemen. Vandaar de vele foto’s in deze blog.

Een prachtig evenement voor jong en oud. Mega Bricks Steenwijk is het grootste lego-evenement van Noord Nederland!

Tekst en foto’s Marco Havers.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *