Erwin Visser bij Beachpull 2023

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de Beachpull in Putten, 2 dagen genieten van vele mooie Pullklassen en zelfs zaterdag op Europees niveau. Tegenwoordig ben ik (Erwin Visser, red.) buiten VTN functionaris ook functionaris bij de NTTO en doe daar redactie werkzaamheden. Ik had me hiervoor aangemeld en mocht 2 dagen langs 2 mooie banen vertoeven.

De Beachpull is altijd wel speciaal geweest voor me. Om meerdere redenen. 12 jaar geleden maakte ik mijn eerste truckpulling foto’s niet wetende wat er daarna nog zou volgen. Mede daardoor mijn nu nog steeds beste vrienden leren kennen. En het jaar er op mijn oude buurmeisje toen ik nog in Putten woonde. Het mooie daarvan was dat in de straat waar we woonde er aan alle kanten pullers in schuren stonden en we daar dus letterlijk groot mee geworden zijn. Beide zijn we nog steeds langs de baan te vinden. Zij voor de media van hun team en ik voor mezelf en de twee grootste pulling organisaties van Nederland. En zo troffen we elkaar weer langs de baan deze zaterdag.

Voor de rest is dit een fotoreportage van 2 dagen genieten langs de baan ondanks dat het erg warm was zaterdag. Dit is een selectie van de 3000 gemaakte foto’s afgelopen weekend. Kijk en geniet net zo terug als ik afgelopen weekend gedaan heb!


Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *