IJntema Carrosseriebouw BV overgenomen door medewerker

IJntema Carrosseriebouw BV uit Heerenveen is overgenomen, zo meldt het bedrijf op haar facebookpagina. Niet door een multinational, inversteringsvehikel of groot bedrijf van de verkeerde kant van de Afsluitdijk, nee, zoals het hoort, door een trouwe medewerker!

Foto IJntema Carrosseriebouw BV


IJntema Carrosseriebouw: “Nog steeds de vertrouwde kwaliteit en maatwerk, maar voortaan onder leiding van Sacha Janssen. Op 10 augustus 2023 heeft Bauke IJntema zijn eigenaarschap overgedragen aan Sacha Janssen. Sacha is al jaren werkzaam binnen IJntema en gaat deze nieuwe uitdaging vol enthousiasme aan. Ook na 37 jaar blijft Bauke nog betrokken en zal zijn kennis en ervaring in zetten in de verkoop. Het 150 jaar oude familiebedrijf blijft met Sacha en zijn team de vertrouwde kwaliteit en maatwerk leveren zoals u dat gewend bent.”
mack meerdere
Scania 114
Scania 114Scania G450Renault MaxityDRACO oplegger

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *