Erwin Visser en Johnny met Kleintje Pils On Tour

Tekst en beeld Erwin Visser

Kleintje Pils On Tour. 11 jaar geleden was het alweer dat ik (Erwin Visser, red.) 2 dagen met Johnny mee was. Het was wit en koud buiten. Johnny kende ik al een poos van toen hij nog bij Hoogendoorn reed. Ondertussen had hij bij TransRivaGe de Kleintje Pils on Tour gehad. De BX-PT-81 Een Scania R500 in de Passion for the king uitvoering. Een mooie auto waarvan TransRivaGe de 2e eigenaar was. Onderweg kwamen we nog wat leuke oldtimers tegen en was er tijd voor wat plaatjes. Johnny spreek ik af en toe nog wel eens op een show. Of via de App. De Scania is alweer 2 eigenaren verder ondertussen en hobbelt anno 2024 nog steeds in de buurt rond.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *